Hoe maak je een volledig uitgebreid bouwplan?

Hoe maak je een volledig uitgebreid bouwplan?

Nadat u de beslissing hebt genomen over de materialen van uw uitbreiding en de ontwerpen hebt getekend, kunt u doorgaan met het verkrijgen van een bouwvergunning van uw lokale overheid. Het kan even duren, maar het verkrijgen van deze goedkeuring wordt normaal gesproken binnen een paar dagen voltooid door de lokale autoriteiten.

Bouwtekeningen spelen een belangrijke rol bij bouwvergunningen en ze zijn niet moeilijk te maken, maar kunnen ingewikkeld zijn als je kijkt naar de details van een zeer grote woninguitbreiding. Probeer bij het tekenen van de plannen te werken vanuit een full colour plan, bij voorkeur een voor uzelf voordat u aan het project begint, zodat u een volledig beeld heeft van waar het project over gaat en hoe u het eruit wilt zien, probeer ook te werken vanuit de grotere huisblauwdruk, de kleinere uitbreidingsplannen kunnen tegen een standaard A1-blad worden getekend. Dus wat zijn de belangrijkste punten om te overwegen bij het maken van een volledig uitgebreid bouwplan / blauwdruk.

1) Plan eerst het dak en de muren. U hebt een basisindeling van het huis nodig, d.w.z. het tekenen van de plattegrond, buitenmuren en dakspanten.

2) Maak een kopie van het Sc breukplan. Er moet rekening worden gehouden met de structuur van het huis zoals die in het dagelijks leven wordt gebruikt.

3) Maak een kopie van het Detail248 Plan, & Detailpeer Plan, voor meer gedetailleerde informatie over het ontwerp.

4) Maak een kopie van de kopie van de gedetailleerde plattegrond om deze te kunnen gebruiken in geval van nood.

5) Er dient een kopie te worden gemaakt van het open grondplan, een aanvulling op het bestaande plan zonder wijziging/kosten, & een aanvulling op het bestaande & gedetailleerde open open landschap, evenals een kopie van het bestaande & gedetailleerde open open landschap , als de extensie is geïntroduceerd. Mocht de uitbreiding absoluut noodzakelijk zijn zonder wijziging van het bestaande plan, dan moet worden ontworpen.

Er zijn twee fasen die de kosten van uw Did donderdagavond bouwkosten bepalen, namelijk;

· Eerste fase, zijnde de kosten per vierkante meter van de constructie.

· Tweede & 3e fase, dit zijn de tijdskosten voor de leverancier van de constructie, de opdrachtgever.

Deze twee fasen zijn erg belangrijk omdat ze de basis vormen voor het bedrijf om hun werk te verkopen en door een nauwkeurige kosten / vierkante meter en een nauwkeurige tijd te hebben, zal dit een klant zowel in staat stellen een prijsopgave te doen voor het project als wanneer het bouwen daadwerkelijk is voltooid. voltooid zijn. Als het op de planning staat, wordt het ook opgenomen in het bouwregister, bij een wijkraad of provincieraad. Het belangrijkste om te onthouden is dat de kosten van een project altijd de materiaalkosten zullen zijn. Als u de originele materialen krijgt, zullen de bouwkosten waarschijnlijk lager zijn dan de uiteindelijke prijs van het project.

Wanneer de Hard footing & Back vulling is voltooid, bent u klaar om te beginnen met ontwerpen. Als u de originele onderzoeken die zijn uitgevoerd niet op het spel wilt zetten, moet u contact opnemen met het bedrijf dat deze heeft uitgevoerd, en zou graag luisteren en enkele ideeën geven. Ontwerpen kunnen direct op de bedrijfswebsite of e-mail worden ingevoerd. Als de klant besluit dit te proberen, & zet dan zijn/haar ontwerp in de vorm van een C. Ontwerpen van andere klanten mogen ook worden ingezonden & Go Peak Free!

De fase Hard footing & Backfilling is de fase waar het oorspronkelijke thema van jou, je huisdieren en je huis Waste & Blast-off zal zijn in de log-/penseelmodus en zal zijn voor wie tot deze fase, is doorgetrokken naar de hele tuin.

De tweede fase is de Interieur & Werkfase, waar de feestpodium, gezelligheidspodium, zijn inbreng geeft in de architectonische ontwerpen, bijvoorbeeld een ontbijtbar, tuintafel, een achthoekige entree, gebogen wand of een rode auto. Maar maakt dit enig verschil in de kwestie van uw huisuitbreiding. Als het plan is wat u leuk vindt, is de kans groot dat uw wachtwoorden een verschil maken. Het belangrijkste punt is om over na te denken en twee keer na te denken voordat je gaat en voordat je koopt.

ATEwww.architecturalideaspiration.com